Help mee!

Blijf op de hoogte met De Stem van Grave

Gratis voor donateurs

De Stem van Grave informeert u over nieuws en ontwikkelingen in de wereld van slechtziende en blinde mensen. 

Bent u geïnteresseerd in oogziekten en wat daar aan te doen is? Hoe blinde en slechtziende mensen leren leven met hun beperking? Hoe het is voor ouders om een kind te krijgen met een oogprobleem?  Of het mogelijk is dat slechtziende mensen hun rijbewijs halen? En bent u benieuwd welke projecten de KSBS zoal ondersteunt in Nederland en ontwikkelingslanden?
U leest het in De Stem van Grave! In de nieuwste uitgave van De Stem van Grave vormen ambities de rode draad, gecombineerd met het kunnen en durven uitkomen voor je beperking en aangeven wat je kunt en wil.

Iedereen die de Katholieke Stichting voor Blinden en Slechtzienden (KSBS) jaarlijks met een vrijwillige bijdrage ondersteunt ontvangt het blad viermaal per jaar gratis in de bus.

Ook De Stem van Grave ontvangen? 

Dat kan als u donateur wordt van de KSBS. Vul het formulier in om donateur te worden. U krijgt dan De Stem van Gave in maart, juni, september en december thuisgestuurd.

Ja, ik ga de KSBS steunen
Bijdrage

Bedrag

Bedrag

Betaling

Uw gegevens

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Geslacht

Bewijs dat u geen robot bent en voer de uitkomst van deze controle vraag hieronder in: (5 + 6 =):

Verschijningsdata De Stem van Grave

De laatste editie van De Stem in 2023 verschijnt rond 1 december. In 2024 verschijnt De Stem op 26 februari, 21 mei, 2 september en 2 december.

Deze website is drempelvrij