Home > De Stem van Grave > De Stem van Grave ontvangen

Blijf op de hoogte met De Stem van Grave

De Stem van Grave informeert u over nieuws en ontwikkelingen in de wereld van slechtziende en blinde mensen. Iedereen die de Katholieke Stichting voor Blinden en Slechtzienden (KSBS) jaarlijks met een vrijwillige bijdrage ondersteunt ontvangt het blad viermaal per jaar gratis in de bus.

Bent u geinteresseerd in oogziekten en wat daar aan te doen is? Hoe blinde en slechtziende mensen leren leven met hun beperking? Hoe het is voor ouders om een kind te krijgen met een oogprobleem? Hoe  jonge blinde kinderen zich optimaal ontwikkelen en hoe ze spelen met leeftijdgenootjes? Of het mogelijk is dat slechtziende mensen hun rijbewijs halen? En bent u benieuwd welke projecten de KSBS zoal ondersteunt in Nederland en ontwikkelingslanden?

U leest het in De Stem van Grave!

Wilt u De Stem van Grave ontvangen? Dat kan als u donateur wordt van de KSBS. U krijgt dan vier maal per jaar De Stem van Gave thuisgestuurd.

Bent u al donateur en wilt u iemand anders aanmelden als donateur? Dan krijgt u zelf als dank het boek 'Van Zien Gesproken' met levensverhalen over blinde en slechtziende mensen.

Contact

De Stem van Grave
Posbus 50
5360 AB Grave

Donateuradministratie
Eric Gijsbers
Telefoon 088 58 58 622
E-mail donateurs@ksbs.nl

Redactie
Marianne van Duijnhoven (eindredacteur)
Telefoon 0486 471 378
E-mail info@ksbs.nl

Redactiesecretariaat
Irma van Rijen
Telefoon 088 58 58 560
E-mail destemvangrave@ksbs.nl
Gesproken vorm

De Stem van Grave verschijnt ook in gesproken vorm.
Aanmelding: Dedicon
Telefoon 0486 486 486