Home > Help mee > Ideeën voor creatieve donaties

Ideeën voor creatieve donaties

Zoekt u andere mogelijkheden dan een geldbedrag om het werk van de KSBS te ondersteunen? Ook creatieve donaties zijn zeer welkom. Van iedere actie komt het geld volledig ten goede aan het werk van de KSBS.

Collecte in afscheidsmis

Oma Van Sleeuwen- van de Vossenberg te midden van haar familie.

Grarda van Sleeuwen was slechtziend en steunde de KSBS sinds de jaren vijftig. Toen zij in 2013 op 92-jarige leeftijd overleed waren haar nabestaanden er snel uit. Geen bloemen tijdens haar afscheidsmis, maar een donatie voor de KSBS. De collecte die 513 euro opbracht werd persoonlijk aan de KSBS overhandigd en dankbaar in ontvangst genomen. Lees het verhaal van familie Van Sleeuwen over oma Grarda!

Jubileum of feest

Diamanten echtpaar Schreppers geeft donatie voor blinden en slechtzienden

Jeanne (86) en Pierre (86) Schreppers vroegen als cadeau voor hun diamanten huwelijksfeest een gift voor een goed doel. Mevrouw Schreppers: "Mijn man en ik zijn blij dat we allebei goed kunnen zien. Ik borduur zelfs nog.'' Lees hun uitgebreide verhaal.

Acties

Mevrouw Van Dongen breit een sjaal.

U kunt een actie houden waarvan de opbrengst ten goede komt aan de KSBS. Zoals Mevrouw van Dongen die ten gevolge van een zeldzame oogziekte nagenoeg blind is. Zij breide 65 shawls waarvan ze 1 euro per shawl aan de KSBS schonk. Lees meer over de breiactie van mevrouw Van Dongen.

Verzamelingen

Collage van verschillende soorten postzegels

Een postzegelverzameling, muntenverzameling, schilderij, of een collectie ansichtkaarten kan een behoorlijke waarde vertegenwoordigen. Alle veilingwaardige stukken zijn welkom. Lees meer over het schenken van verzamelingen.

Verjaardagsactie

Mevrouw Van den Heuvel voert actie.

Voor haar 75e verjaardag vroeg mevrouw Van den Heuvel uit Berghem geen cadeaus of bloemen, maar een gift voor blinden en slechtzienden. Dat verzoek leverde 80 euro op, wat ze zelf aanvulde tot 100 euro. Hartelijk dank! Lees meer over de verjaardagsactie van mevrouw Van den Heuvel.

Creatieve donaties van harte welkom

Wilt u ook een creatieve donatie doen? Dan kunt u contact opnemen met Marianne van Duijnhoven, secretaris van het bestuur. Dit kan per telefoon: 088 58 58 561, per e-mail: info@ksbs.nl of gewoon per post: KSBS, St Elisabethstraat 4, 5360 HK Grave t.a.v. Marianne van Duijnhoven.

 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Reactieformulier informatie aanvragen