Help mee!

In de nieuwe Stem

Deze week valt de nieuwe editie van De Stem in de brievenbus van de donateurs. Opnieuw veel boeiende en interessante artikelen, onder meer over de ontwikkeling van speciale materialen om onderwerpen als relatie, intimiteit en seksualiteit te bespreken met leerlingen met een visuele beperking. En een mooi verslag over de enthousiaste bewoners van De Blauwe Kamer, die meededen met de Singelloop. Dat artikel is hier alvast te lezen. Wim Pierik vertelt in zijn column over zijn avonturen in het openbaar vervoer. Storingen in het openbaar vervoer zijn altijd vervelend, maar hoe ervaar je dat als je blind bent? Lees de column van Wim hierover 

Mensen, die last hebben van nachtblindheid worden in deze donkere maanden hier volop mee geconfronteerd. Wat is nachtblindheid precies en kun je er ook iets aan doen? Herman Talsma geeft antwoord op deze vragen.

Alle artikelen van De Stem lezen? Dat kan door donateur te worden van de Katholieke Stichting voor Blinden en Slechtzienden. Door uw donatie steunt u het werk van de KSBS. Meldt u hier aan als donateur.


Meer nieuws

Deze website is drempelvrij