Help mee!

Uniek Sporten Festival

Op zaterdag 2 september wordt op de Utrechtse Heuvelrug het allereerste grote Uniek Sporten Festival georganiseerd. Het is een evenement waar iedereen, ongeacht zijn of haar handicap of beperking, kan ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. Het festival is een initiatief van Heuvelrug Sportief en Gezond.

Het festival biedt een gevarieerd programma van sport- en beweegactiviteiten, clinics en demonstraties. Van Boccia en G-voetbal tot fietsen, yoga, atletiek en fitness: er is voor elk wat wils. De activiteiten worden begeleid door lokale sportaanbieders én topsporters van Team Para Atletiek en het para Triathlon team.

Naast sport en beweging is er ook volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Er is een plek voor een hapje en een drankje en stands met informatie over sport en bewegen voor mensen met een beperking. Ook kunnen bezoekers kennismaken met verenigingen en organisaties die zich inzetten voor aangepast sporten en bewegen.

Het Uniek Sporten Festival vindt plaats op de prachtige locatie van Bartimeus in Doorn. Het is goed toegankelijk voor mensen met een beperking en er zijn voldoende faciliteiten, zoals aangepaste toiletten en parkeerplaatsen.

Aanmelden kan via deze link

Vragen? Mail met arda@heuvelrugsportiefengezond.nl

Meer nieuws

Deze website is drempelvrij